tisdag 21 juni 2011

Trösterikt!



När det känns tungt är det skönt att veta att vännerna finns! Rörd till tårar tog vi emot både blomsterbud och fin bukett från DEJ!!!!
Tack än en gång!

Vår kamp går vidare!

IIIIIIIIIIIIIIIIII


9 kommentarer:

  1. Underbara medmänniskor finns! Såna här små gester av omtanke och vänlighet kan betyda allt. Det lilla gör att man får ny energi att tackla det stora. Kämpa på!

    SvaraRadera
  2. Ett liter kort, ett telefonsamtal eller som här en blombukett betyder så mycket när man har det jobbigt och besvärligt. Förra sommaren opererades sambon för prostatacancer och hela sommaren försvann med strålning mm Efter 3 prover var tredje månad är han helt frisk.
    Så blir det säkert med din make också.
    Hoppas ni får en härlig midsommar.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  3. Jag förstår hur du känner. Min man fick samma sjukdom sin din man, men vi var bara 23 år, gifta, en flicka på 3 år och en pojke på 2 mån. Det gick bra med den expertis som då fanns, det var faktiskt för 49 år sen.(skelett). Kunskapen de har numera är jo otroligt mycket mera. Du skall veta att jag tänker och känner för dig.
    Må så gott
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken snygg vas du hittade att sätta den vackra buketten i. Ha det så bra i er mysiga lilla stuga, nu när det verkar som om sommaren har kommit tillbaka.

    SvaraRadera
  5. Säger som Cici, vacker vas och fin bukett....och redigt blomsterbud som hittade fram till er stuga.
    Styrkekramar och kämpaglöd genom rymden!

    SvaraRadera
  6. Ibland kommer det tråkigheter i livet, oftast när man minst anar det. Man får kämpa på helt enkelt...
    varma kramar från Harriet

    SvaraRadera
  7. Äntligen kan jag lägga kommentarer men du förstår säkert att jag tänker på Er ibland och önskar all Lycka Till. Firade midsommar i er by, vinkade till ert hus när jag körde förbi fast jag visste ni inte var hemma. Midsommaraftonens middag var god och trevlig i gott sällskap bla Er trevliga son som jag fick träffa för första gången.
    Kramar till Er

    SvaraRadera
  8. Mina tankar går till dig lite då och då, och då funderar jag över hur du/ni har det och hur det går för maken. Åt rätt håll, det hoppas jag innerligen! Ta väl vara på dig och varandra.

    SvaraRadera
  9. Åh så vacker bukett! Styrkekramar från mig till er båda. Tillsammans kommer ni att klara detta. Önskar man kunde göra så mycket mer, men det går ju inte.

    SvaraRadera