tisdag 20 september 2011

Lite olika....



Idag har jag laddat mina batterier på ett av de allra bästa sätt som finns enligt mig. En skön promenad i skogen med regnet som sällskap. Jag har njutit och laddat batterierna så nu ska jag väl orka ett tag till.
Maken laddar på sitt sätt.
Nu är det en påse på dagen och en på natten. Bara att hoppas att det ska göra honom lite piggare. En dag i taget med små steg närmare målet.







IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

15 kommentarer:

  1. Vet du, med såna här promenadmöjligheter i närmiljön skulle jag inte ens tänka på ett gåband utan skaffa vindrutetorkare till brillorna istället! Inget är så själsbefrämjande som att få insupa den riktiga naturen, oavsett årstid. Jag borde nog ha köpt ett ruckel på landet istället för som jag gjorde, i stan :o/

    Ladda på! Det går åt rätt håll!!

    SvaraRadera
  2. Skönt att höra att du kan ladda i ösregnet. Skogsluft o avkoppling--sånt är en lisa för själen. Önskar att du kunde stoppat i en påse o tagit med hem. En sak är ändå säker att när du laddat, så för du över denna laddning till honom också och såå går allt på rätt håll...
    Det är så drygt att vänta, men visst är det ljusare i kanten nu sen du har honom hemma!
    Var nu rädd om dej själv också så ska du se att snart är Ni båda i gång igen.
    Vi är två här nere i Skåne som är med Er i tanken..
    Stora kramen Ninne

    SvaraRadera
  3. Kan man kalla det gruvgång?

    Jag håller med om att det är vilsamt på ett konstigt sätt att gå skogspromenader i regnet. Kanske för att man tror att man är ensam ute, att alla andra sitter inne och kurar. Man får hela skogen för sig själv, liksom.

    SvaraRadera
  4. Nina, det finns fördelar med att bo i glesbygden!

    SvaraRadera
  5. Tack Ninne.
    Visst är det skönt att vara i hemmiljö, trots att livet inte leker just nu.
    Vi kämpar på

    SvaraRadera
  6. Cici, som du vet så gillar jag höst och regn.
    Det enda liven jag träffade var en ljudlig pippi i ett buskage samt ett stort antal daggmaskar....

    SvaraRadera
  7. Skogen, den underbara, kravlösa, den kan verkligen ge nya krafter. Att dessutom gå i regn, ja det är kombinationspoäng. Jag tillhör regnfolket.
    Hoppas den ökade matransonen ska ge bättre kraft och så småningom bättre matlust.
    Gott mod och hopp! Stött- och styrkekramar!

    SvaraRadera
  8. Ingabritt...regnfolket det är vi det!
    Även idag startar jag dagen upp med en stärkande promenad i murrig väderlek. Maken samlar kraft för att stiga upp....ja det är fortfarande olika.....
    Styrkekramarna mottages!!!

    SvaraRadera
  9. Husbonden och jag ska iväg och köpa en ny dusch så får även jag min beskärda del av vatten...man lär förståss få vacker hy av regn men vad gör man när det inte vill komma vatten från skyn?
    Varma kramar!

    SvaraRadera
  10. Kära Åsa, om du tar på dig regnkläder och öppnar fönstret kanske det ger samma känsla....Prova det och hör av dig sedan!
    Kramisar tillbaka.

    SvaraRadera
  11. ...När du står i duschen menar jag ju förstås!

    SvaraRadera
  12. Är nog lite kluven i detta med att "ladda batterierna". Brukar säga att skogen är mitt andra vardagsrum och mitt första val när jag vill samla tankarna. Men samtidigt ger kontakten med andra för det mesta väldigt mycket energi. behöver båda för att må bra, tror jag.

    Skönt att saker och ting verkar vara på väg tillbaka för er!

    SvaraRadera
  13. Men Inger, tycker inte till och med du att det räcker med det där våta nu ett tag? Snart är förbindelsen över Sörträsket helt bruten. Det ska vara lagom av allting.

    SvaraRadera
  14. Gubben, vilket bra uttryck. ett annat bra talesätt är: Skogen är den fattige mannens (och kvinnans antar jag...) tröja!

    SvaraRadera
  15. Ja du Cici inte behöver vi mera regn just nu. Som sagt lagom är bäst.

    SvaraRadera