lördag 17 september 2011

Nattamat!



Maken vårdas nu i hemmet!
Inte helt problemfritt men vi ser väl tiden an och hoppas att matlusten ska infinna sig....snart....

För tillfället är det tur att det slinker in 500 kalorier under natten via sonden.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

16 kommentarer:

  1. Det är säkert skönt för M att få vara hemma, även om det är nya och ovana rutiner. Kanske även matlusten blir större när man får vara hemmavid. Säg till om det är något jag kan hjälpa till med! Skickar kramar från behörigt avstånd för att inte skicka med diverse förkylningsbacillusker.

    SvaraRadera
  2. Näring måste till på ett eller annat sätt. Då är det bra att det finns alternativ till tuggande. Hoppas att hemmiljön gör gott och att allt går åt rätt håll. Det ska det ju göra!
    Kramar och varma tankar!

    SvaraRadera
  3. Tack Cici. Makens matlust har inte blivit bättre i hemmiljö, snarare tvärtom. Vi tror att det beror på hans tuffa nedtrappningsprogram av morfinet.

    SvaraRadera
  4. Ingabritt idag måste vi ta kontakt med dietisten. Kanske det blir två påsar tills morfinet är borta ur kroppen....

    SvaraRadera
  5. Pennelina, Tack och detsamma till er!

    SvaraRadera
  6. Ja, usch, hördu! Jag vet mycket väl vad morfinbehandling gör för aptiten, så jag lider med dig och maken. Men du (ni) ska se att det blir en stor förbättring när smärtlindringen har trappats ut! Under tiden är det, som Ingabritt påpekar, tur att det finns andra alternativ. Näring måste det till, oavsett om den är intravenös, flytande eller tuggbar!!

    SvaraRadera
  7. Visst är det skönt att få vara hemma tillsammans.Hoppas fåglarna kvittrar extra mycket utanför ert pörte.(hemmaljuden är bäst)./ Kram

    SvaraRadera
  8. Oj!Kikade in till dig i våras där det då stod bloggpaus. Trodde i min enfald att du skulle ägna dig åt att skriva en bok i stället. Nu förstår jag. Du har kämpat ihop med din livskamrat. Skönt att ni får bo under samma tak igen. Massa bättring önskar jag honom och skickar en stor kram till dig.

    SvaraRadera
  9. Varma kramar från mig också..........

    SvaraRadera
  10. Nina, vi tror också att det är morfinet som sätter käppar i hjulet nu, men oj vad det behövdes när det var som värst....
    Denna dag ska börjas med en promenad i regnet i alla fall.

    SvaraRadera
  11. Eva,visst är det så! Borta bra hemma disk....ehh BÄST!!!

    SvaraRadera
  12. Tack kära kärring! En tuff tid har det varit, en tuff tid är det och en tuff tid väntar....
    Men vi ska fixa det!!!!!
    Något skrivande blir det inte, jag får knappt ihop till ett blogginlägg....skallen har inte plats för en endaste liten utflykt....men det blir väl bättre sedan.

    SvaraRadera
  13. Gosekram från Åsa.....underbart!

    SvaraRadera