söndag 25 oktober 2009

Hjälpmedel....


Befinner mig i ett tillstånd där hjälpmedel är nödvändiga. Ryggeländet är ett värkande inferno som icke låter sig böjas. Att sitta är heller inte en optimal ställning, dessutom känns det inte bra att stå mer än korta stunder..... Då återstår det att inta sängen med andra ord så är det ryggläge som gäller. Kryckor och stödkorsett, ja inte är det lätt!

4 kommentarer:

  1. Är det så illa så du behöver korsett och kryckor OCH värktabletter? Oj. Jag fick kortisonspruta i ryggen förra veckan och den tog spetsen av smärtan. Jag har inte tagot några tabletter nu. Jag har ont men det är OK. Däremot fick jag feberkänsla och blev varm och rödblommig. Speedad så jag inte kunde sova. Men jag ska nog få en serie sprutor. Inflammation i ledbandsfästen i länden. Har du provat? Kanske något värt att testa. Jag kan rekommendera det i alla fall. Man blir så jäkla handikappad med ryggvärk och humöret dimper.

    SvaraRadera
  2. tack Vee för omtanken, men jag har provat ALLT vad gäller ryggen. Sprutor, bränt nerver, sträckbehandling operation. You name it.....
    nu har jag lärt mig att det är vila och att vara försiktig med vrid/lyft-rörelser, och att inte bli kall.
    Idag har jag flyttat till Bättringsvägen.

    SvaraRadera
  3. Snitta nerver gjorde man på välutbildade hästar som fått kroniska skador förr. Bättringsvägen? Haha, det var skoj mitt i allt. Nä fy fan för smärtor.

    SvaraRadera
  4. Håller med dej....vi skiter i det onda!

    SvaraRadera