fredag 1 januari 2010

Ny snö


Nyårsnatten blev snörik! Medan vi åt och drack gott snöade det! Medan vi spelade TP snöade det! Medan vi spelade två omgångar Rummy snöade det! Sängen intogs på morgon kvisten och det snöade.... Frukosten blev lite senare än vanligt och vi mobiliserade våra krafter för att förflytta snön. Hela kvarteret var i snösvängen. Hemresan började i ett fasligt snöoväder men ju längre från Bureå vi kom desto bättre väder. Nu ska resten av årets första dag tillbringas i ett slappt läge, sömnkontot är på minus! Imorgon är en ny dag.....

10 kommentarer:

  1. Snöar här också. Och slappt är det med.

    SvaraRadera
  2. Här var det tre av sex som bommade tolvslaget - varav alla över 20 år :-) Jo, jag var en av dem. I övrigt passerade nyåret på ett lugnt och städat sätt. Det kom lite snö igår fram åt tolvslaget, men den syns bara på bilderna yngsteman tog. Ingen risk för att hamna i snösvängen här, alltså!

    Kramar från Pennelina

    SvaraRadera
  3. Skönt Imse att jag är i gott sällskap.

    SvaraRadera
  4. Jag var uppe så länge så det var nästan inte lönt att lägga sig!

    SvaraRadera
  5. Till alla: Upptäckte just att man kan klicka på bilderna för att se dom i storformat...gör det så ser ni hur tufft Sune har det!

    SvaraRadera
  6. Tur att man inte alltid har det värst! Men slappt har det varit här i huset också, i dag. Fastän vi kröp till kojs så fort vi fått i oss den sista slurken champagne, dvs nån halvtimma in på nya året. Det var förresten en usel till-ställning från Skansen tycker jag. Tror att Malmsjö höll på att tappa bort sig, och att hon som ledde det hela, har just nu tappat bort namnet, frågar artisten varför han ska sjunga!?

    SvaraRadera
  7. Tack för din kommentar! Ja det är svårt för gubbar att bli så där söta.

    SvaraRadera
  8. Cici jag kom just på ett "norskt" ordspråk: Du ska veta att det alltid finns någon som har det bättre!!!!
    visst dryper det av ironi.....

    SvaraRadera
  9. Imse, ja men dom är sega och tåliga och väldigt bra att ha!!!!

    SvaraRadera